Προτάσεις Δώρων

Προτάσεις Δώρων για την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου!

Προτάσεις Δώρων για την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου! -

Η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει! Αν βαρέθηκες τα λούτρινα αρκουδάκια και ψάχνεις ένα δώρο που θα της κλέψει την καρδία έχουμε μερικές προτάσεις για εσένα! Μην ξεχνάς ότι κάθε γυναίκα είναι μοναδική, κάνε της ένα πρωτοποριακό δώρο και θα το εκτιμήση!

Η Κούπα της!

Τι καλύτερο από την κούπα στην οποία θα λατρέψει να πίνει το αγαπημένο της ρόφημα! Μια μεγάλη κεραμική κούπα σε αγαπημένο vintage σχέδιο θα την κάνει να σε αγαπήσει λίγο παραπάνω!

Μουσική Κοσμηματοθήκη

Όλες λατρέυουν τα κοσμήματα, αλλά και την οργάνωση τους! Στο Happy Cactus θα βρεις εξαιρετικές προτάσεις για την οργάνωση κοσμημάτων και μία από αυτές είναι η μουσική θήκη σε σχήμα βιολιού. Και γιατί να μην βάλεις μέσα και αυτό το πολυπόθητο δαχτυλίδι?

Μονόκερος από τεχνιτά τριαντάφυλλα

Τα τεχνητά τριαντάφυλλα έχουν την χάρη τους και τελευταία κυκλοφορούν πανέμορφες κατασκευές από αυτά! Αλλά και εδώ μπορείς να πρωτοτυπίσεις για την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου!  Ο πιο γλυκός μονόκερος σε λευκό χρώμα και ο πιο ζωηρός μονόκερος σε χρώμα φούξια!

Ζευγάρι κούπες για του Αγίου Βαλεντίνου!

Όμορφες κούπες που ενώνουν με χερούλι σε σχήμα καρδιάς! Αν το ταίρι σου σε ολοκληρώνει να ένας τρόπος να το εκφράσεις!

Βάση για κολιέ

Ακόμα μια εξαιρετική ιδέα που θα αγαπήσει είναι η βάση για κολιέ! Ένα ακόμα πρωτότυπο δώρο για την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου!